Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Ιστορικό – Σταθμοί στην εξέλιξη

Να παρέχουμε τις καλύτερες και ποιοτικότερες τεχνικές προτάσεις και λύσεις βιομηχανικής ψύξης και κλιματισμού για τους πελάτες μας..

Να είμαστε ένας θετικός κρίκος στην αλυσίδα αξίας των πελατών μας.

Να παρέχουμε ένα ασφαλές και προσφιλές πλαίσιο επαγγελματικής ανάπτυξης και εξέλιξης των εργαζομένων μας.

Να αποτελούμε μια κοιτίδα σταθερότητας και εμπιστοσύνης για τους προμηθευτές μας.

Να αποτελούμε θετικό πρότυπο επιχειρηματικότητας στην σύγχρονη αγορά.

Να αποτελούμε υψηλό πρότυπο τεχνογνωσίας για τους ενδιαφερόμενους και λοιπούς συμμετέχοντες στον κλάδο μας.

Να συμβάλουμε σημαντικά στη γενικότερη προσπάθεια για την αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής καθώς και της ποιότητας και ασφάλειας των τροφίμων.

Ο σεβασμός στις αξίες και στην προσωπικότητα των ανθρώπων με τους οποίους συνεργαζόμαστε.

Η συνεργασία στην οποία πιστεύουμε και είμαστε αφοσιωμένοι η οποία μας επιτρέπει να αξιοποιούμε τη δυναμική και τον πλούτο των εργασιακών σχέσεων για καλύτερα αποτελέσματα.

Η συνέπεια να κάνουμε κάθε φορά αυτά που πρέπει όπως πρέπει και όποτε πρέπει.

Η ακεραιότητα στον λόγο και στις πράξεις μας.

Η αξιοπιστία που υπάρχει στον πυρήνα της κάθε μας πράξης γιατί ό,τι κάνουμε θέλουμε να είναι πάντα αποτελεσματικό και ωφέλιμο.

Η δημιουργικότητα να βρίσκουμε κάθε φορά τις κατάλληλες λύσεις στα προβλήματα των πελατών μας.

Η μάθηση στις νέες απαιτήσεις του περιβάλλοντος που μας βοηθά να γινόμαστε κάθε φορά καλύτεροι και πιο χρήσιμοι από πριν.

Η εμπιστοσύνη στους ανθρώπους μας και στους ανθρώπους με τους οποίους συνεργαζόμαστε.

Το φιλότιμο το οποίο μας καθοδηγεί πάντα να στηρίζουμε αυτούς που μας στηρίζουν και να είμαστε πάντα εκεί όταν μας χρειάζονται οι πελάτες μας.

Η υπευθυνότητα που χαρακτηρίζει την κάθε μας πράξη η οποία βρίσκεται πάντα σε προσανατολισμό με όλες τις απαιτήσεις για αποτελεσματικότητα, ποιότητα, ασφάλεια και υγιεινή.

Η Ομάδα μας

Περικλής Γεω. Βρούβας
Περικλής Γεω. ΒρούβαςΑντιπρόεδρος ΑΕ
Ο Περικλής Βρούβας είναι ο γιος του ιδρυτή Γεωργίου Βρούβα και εργάζεται στην εταιρεία από το 2005. Όραμά του είναι η συνεχής ανάπτυξη της τεχνογνωσίας της εταιρείας, η εισαγωγή νέων τεχνολογιών και η διαρκής βελτίωση των σχέσεων της εταιρείας με όλους τους ενδιαφερόμενους.

Απόφοιτος των Μηχανικών Οικονομίας και Διοίκησης του Πανεπιστημίου Αιγαίου, λάτρης του συστημικού σκέπτεσθαι, ασχολείται με την εκπόνηση των σχετικών τεχνοοικονομικών μελετών και τον σχεδιασμό της διοίκησης και της διαχείρισης των έργων που αναλαμβάνει η εταιρεία.

Δέσποινα Κουράση
Δέσποινα ΚουράσηΠρόεδρος Attica Frigo AE
Η Δέσποινα Κουράση είναι η σύζυγος του ιδρυτή Γεωργίου Βρούβα και εργάζεται στην εταιρεία από το 1994. Το μεράκι της είναι να συνεχίσει η Attica Frigo να παρέχει υψηλή ποιότητα εξειδικευμένων τεχνικών υπηρεσιών κατά τα πρότυπα του Γεωργίου Βρούβα.

Απόφοιτος των Πολιτικών Επιστημών τoυ Παντείου, είναι επιφορτισμένη με τη λογιστική επιστασία της εταιρείας.

Σπύρος Βερούτης
Σπύρος ΒερούτηςΣτέλεχος διοικητικής υποστήριξης και συντονισμού
Ο Σπύρος Βερούτης αποτελεί τη νέα γενιά της εταιρείας στην οποία και εργάζεται από το 2015. Βρίσκει νοήμα και προσπαθεί για την οργάνωση και τη μεθοδικότητα όλων των διοικητικών διεργασιών της Attica Frigo.

Απόφοιτος της Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Αιγαίου με έντονο ενδιαφέρον για τα Πληροφοριακά Συστήματα, διαχειρίζεται το σύγχρονο λογιστικό σύστημα της εταιρείας.

Αναστάσιος Δούκας
Αναστάσιος ΔούκαςΥπεύθυνος Τεχνικού Συνεργείου, Διαχείρισης Έργων
Ο Αναστάσιος Δούκας είναι ο παλαιότερος εκ των μελών του συνεργείου της εταιρείας στην οποία εισήλθε το 1993. Ως ένας εκ των τεχνικών που ”έμαθε την τέχνη” απ’ευθείας από τον ιδρυτή της, διαθέτει βαθύ και ευρύ φάσμα τεχνικών γνώσεων και δεξιοτήτων πέραν των ψυκτικών σε θέματα ηλεκτρολογίας, υδραυλικής, μηχανικής και κατασκευών.

Απόφοιτος Τεχνικού Λυκείου Ελευσίνας και Τεχνίτης Εργοδηγός, με έντονη την τάση να βρίσκει λύση σε κάθε τεχνικό πρόβλημα, διαχειρίζεται σε τεχνικό επίπεδο τα έργα που αναλαμβάνει η εταιρεία , υποστηρίζει και συντονίζει τα υπόλοιπα μέλη του συνεργείου.

Μέλη Τεχνικού Συνεργείου

Κωνσταντίνος Μαυράκης
Βασίλης Σωληναραίος
Γεώργιος Χαρίτος
Σπύρος Νικολόπουλος