Η εταιρεία μας στα πλαίσια της ανάπτυξής της και στον κλάδο της εστίασης ξεκινά συνεργασία με τον κορυφαίο οίκο επαγγελματικής εστίασης  στα επαγγελματικά ψυγεία Ilsa.

H Ilsa προσφέρει μια μεγάλη γκάμα προϊόντων για τις ανάγκες της εστίασης και γενικότερα του κλάδου HO.RE.CA. σε ψυγεία και καταψύκτες. Αναλυτικότερα περιλαμβάνονται :

  • Ψυγεία ερμάρια για εύρος θερμοκρασιών από 0ºC ~ +10ºC, -2ºC ~ +8ºC και -20ºC ~ -10ºC. 
  • Blast chillers και shock freezers για ταχεία κατάψυξη τροφίμων από +90ºC σε + 3ºC μόλις σε 90 λεπτά και από +90ºC σε -18ºC μόλις σε 240 λεπτά! 
  • Ωριμαντήρια για καπνιστό κρέας και αλλαντικά εύρους θερμοκρασιών -3ºC ~ +35ºC                 

 

  • Ψυγεία – πάγκοι με επιφάνεια εργασίας για παρασκευή προϊόντων εύρους θερμοκρασιών -2ºC~ +8ºC
  • Ψυγεία – βιτρίνες για προβολή των τροφίμων εύρους θερμοκρασιών 0ºC ~ +15ºC 
  • Ψυγεία πίτσας με πάγκο εργασίας και ψυγείο βιτρίνα εύρους θερμοκρασιών 0ºC ~ +15ºC και -2ºC ~ +8ºC 

Όλα τα επαγγελματικά ψυγεία της Ilsa είναι από ανοξείδωτο ατσάλι AISI 304, με υψηλής πυκνότητας αφρό πολυουρεθάνης, κατάλληλο πάχος μόνωσης, ψυκτικό μηχάνημα σχεδιασμένο για τη δυνατότερη εξοικονόμηση ενέργειας και αυξημένες αποδόσεις.

Τα επαγγελματικά ψυγεία της Ilsa κατασκευάζονται στην Ιταλία κάτω από αυστηρές προδιαγραφές και υψηλή τεχνογνωσία.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα ψυγεία μπορείτε να επισκεφθείτε το ηλεκτρονικό μας κατάστημα Frigoshop και συγκεκριμένα τις ακόλουθες διευθύνσεις ώστε να ενημερωθείτε για τα τεχνικά χαρακτηριστικά των επαγγελματικών ψυγείων.

Για τα ψυγεία ερμάρια κάντε κλικ ΕΔΩ

Για τα blast chillers και shock freezers κάντε κλικ ΕΔΩ

Για τα ωριμαντήρια κάντε κλικ ΕΔΩ

Για τα ψυγεία πάγκους κάντε κλικ ΕΔΩ

Για τα ψυγεία ερμάρια αρτοσκευασμάτων κάντε κλικ ΕΔΩ

Για τα ψυγεία ερμάρια παγωτού κάντε κλικ ΕΔΩ

Για τα ψυγεία βιτρίνας κάντε κλικ ΕΔΩ

Για τα ψυγεία πίτσας κάντε κλικ ΕΔΩ

 

Με την  προσθήκη της Ilsa η Attica Frigo αποτελεί πλέον τη μοναδική εταιρεία η οποία συνδυάζει απαράμιλα λύσεις βιομηχανικής και επαγγελματικής ψύξης.

Οι υπηρεσίες μας στη βιομηχανική ψύξη περιλαμβάνουν τις κατασκευές και εγκαταστάσεις ψυκτικών θαλάμων και ψυκτικών μηχανημάτων καθώς και τις εγκαταστάσεις παγομηχανών λεπίου. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους ψυκτικούς θαλάμους κάντε κλικ ΕΔΩ. Ομοίως για τα ψυκτικά μηχανήματα κάντε κλικ ΕΔΩ και για τις παγομηχανές ΕΔΩ.

Τέλος, η εταιρεία μας μπορεί ακόμη να προσφέρει και λύσεις κλιματισμού για τη ψύξη και τη θέρμανση χώρων. Για τις υπηρεσίες μας στον τομέα του κλιματισμού κάντε κλικ ΕΔΩ.

Με τη μακροχρόνια εμπειρία μας στον τομέα της ψύξης και του κλιματισμού είμαστε εδώ για να προσδώσουμε προστιθέμενη αξία στους πελάτες μας.

Εμπιστευθείτε μας και δεν θα χάσετε!